فرمهای برگزاری دفاع ویژه دانشجویان ارشد1400

نکات مهم در خصوص اخذ پروژه پایانی دوره کارشناسی ویژه دانشجویان رشته مهندسی مکانیک و ساخت و تولید ورودی 1397 به بعد

? اخذ واحد پروژه پایانی شامل ارائه فاز صفر، ارائه گزارش پیشرفت، اخذ واحد در سامانه آموزش و دفاع نهایی می باشد که باید مطابق با تاریخ اعلام شده در جدول داخل فایل، اقدامات لازم توسط دانشجو انجام پذیرد.

? نمره استمرار در تحقیق دانشجویان شامل 1.5 نمره تکمیل به موقع فاز صفر و 1.5 نمره ارائه گزارش پیشرفت توسط مسئول پروژه‌های کارشناسی با رعایت تاریخ های مشخص‌شده در ستون سوم جدول داخل فایل لحاظ می گردد که در صورت عدم ارسال به موقع به دانشجو تعلق نمی گیرد.

? چنانچه دانشجویی بدون رعایت زمانبندی مشخص شده در جدول فوق نسبت به اخذ واحد پروژه پایانی اقدام نماید، حداکثر نمره وی 17 خواهد بود.

? فرم نهایی فاز صفر (فایل بعدی) ونیز گزارش پیشرفت پروژه باید توسط دانشجو برای استاد مسئول پروژه های کارشناسی مطابق زمانبندی مندرج در جدول داخل فایل ارسال شود. ایمیل استاد مسئول پروژه‌ها : ( این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید)

❌اطلاعیه تکمیلی شامل شیوه نامه و فرم های مورد نیاز در کانال تلگرام دانشکده موجود می باشد..❌