در راستای #صیانت_از_حقوق_شهروندی و هم افزایی بیشتر بدنه اجرایی روز یکشنبه ۱۸ خرداد و در آستانه یکمین سال تصدی مسئولیت ریاست دانشگاه توسط دکتر حمیدرضارضایی آشتیانی در سرسرای پروین اعتصامی نشست تبادل و تعامل کارکنان برگزار شد.

نشست هم اندیشی و تبادل نظر کارکنان با دکتر آشتیانی ریاست18-3-1399 (1).jpg

در این نشست ضمن ایراد گزارش عملکرد حوزه طرح و برنامه توسط جناب مختار همچنین توضیحات ریاست دانشگاه در کسب افتخارات و دستاوردهای یک ساله دانشگاه، ایشان بیان داشتند: این دستاوردها مرهون تلاشهای مضاعف همکاران و همراهان ارجمند در دانشگاه می باشد که امیدواریم تداوم این عملکرد موجبات رضایت و رفاه عمومی دانشگاهیان گردد.
در این نشست دو ساعته کارکنان به بحث و تبادل نظر با ریاست دانشگاه پرداختند و خواستار تحقق برخی از برنامه های سال گذشته که محقق نگشته و یا بخاطر کندی در اجرا سبب اخلال در امور مرتبط با بدنه اجرایی شده است، شدند.

دکتر آشتیانی در پایان ضمن تشکر از همراهی همکاران ارجمند، اظهار امیدواری نمودند با اتفاقات پیش آمده، دانشگاه در تحقق برنامه های خود توفیق لازم را بدست آورد.