نشست شورای معادن با حضور دکتر اسماعیلی معاون امور معادن و صنایع معدنی وزیر صمت، استاندار محترم و معاونان محترم استاندار، معدنداران و همچنین با حضور دکتر حمید رضا رضائی آشتیانی رئیس دانشگاه صنعتی اراک و دکتر هادی فتاحی رییس دانشکده مهندسی علوم زمین دانشگاه جهت توضیح اهداف و وظایف #مرکز_تحقیقاتی_کلینیک_معدن_و_صنایع_معدنی و همچنین جهت تشریح طرح ایجاد #آزمایشگاه_مرجع_معدن_استان در روز چهارشنبه 21 خرداد در محل استانداری برگزار شد.

در این نشست ضمن تشریح اهداف کلینیک معدن و صنایع معدنی، به ضرورت ایجاد آزمایشگاه مرجع معدن در استان تاکید شد. همچنین از شورای معادن درخواست شد که در صورت موافقت، دانشکده مهندسی علوم زمین (بعنوان تنها دانشکده تخصصی در سطح استان در زمینه علوم مرتبط با معدن و معدنکاری) جهت مشاوره در شورای معادن استان نماینده داشته باشد.