دکتر داود قنبری عضو هیات علمی گروه علوم پایه دانشگاه صنعتی اراک موفق به کسب بیشترین ارجاع در حوزه فنی و علوم پایه در بین پژوهشگران استان شدند.طبق گزارش پایگاه گوگل اسکالر دکتر داود قنبری با 3221 ارجاع در بین محققان و پژوهشگران استان مرکزی توانسته است بیشترین ارجاع را به خود اختصاص دهد.

شایان ذکر است دکتر داودقنبری دارای بیشترین ثبت اختراعات و مقالات در حوزه فناوری نانو و شیمی در دانشگاه صنعتی اراک می باشند و برخی از محصولات ثبت شده ایشان همچون تولید پوشش ضد حریق ، دیرسوز نمودن مصنوعات فومی، پلاستیکی، پارچه ای همچنین محلولهای خود تاب و شب تاب (فلورسنت)جهت تسریع در فرایندهای عکسبرداری صنعتی و پزشکی و بازیافت عناصر فلزی ارزشمند همچون طلا، پلاتین و غیره از زباله های الکترونیکی می باشد.

موفقیت مسرت بخش شما در عرصه پژوهش و تحقیق در دست یابی به بالاترین میزان ارجاع براساس پایه گوگل اسکالر در بین پژوهشگران برتر استان در حوزه فنی و علوم پایه را تبریک عرض می نماییم.

در پناه یگانه سبب سازِسبب آفریـن بی همتـا، شاد، سربلند و موفق در کلیه مراحل باشید و بر طریقی که گـزیده اید، ثابت قدم و پایـدار بمانیـد.

شمع وجودمان تابنده، نورانیت دلتان پاینده