نشست ریاست دانشگه بهمراه هیات همراه با مهندس شفیعی شهردار اراک روز پن شنبه نهم مرادماه صورت پذیرفت.این نشست به دعوت شهردار کلانشهر اراک و در راستای همکاری پژوهشی دانشگاه صنعتی اراک در کیفیت بخشی در ارایه خدمات مدیریت شهری صورت پذیرفت.

دکتر آشتیانی ریاست دانشگاه صنعتی اراک با استقبال از دعوت جناب شفیعی شهردار کلانشهر اراک، ضمن غنیمت دانستن این فرصت، آنرا در راستای بهره مندی شهروندان از ظرفیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه صنعتی بیان نمودند. در ادامه جناب شفیعی ضمن تشکر از حضور اعضای هیات علمی دانشگاه اذعان داشتند که بهبود کیفیت آسفالت معابر و علمی شدن خدمات در  شهر اراک مورد توجه شهرداری می باشد

?به گزارش اداره ارتباطات و امور بین الملل شهرداری، مهندس شفیعی شهردار اراک در نشست با رییس و اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی، با اشاره به انعقاد قرارداد با دانشگاه اراک در خصوص مطالعه، تدوین و تهیه منشور فرهنگی، اجتماعی اراک گفت: باتوجه به تصویب طرح جامع اراک این منشور نیز می تواند به عنوان یک سند بالادستی در کنار طرح جامع و تفصیلی قرار بگیرد.

?وی ادامه داد: مطالعات راهبردی و برنامه ریزی شهر اراک در قالب برنامه عملیاتی پنج ساله بر اساس طرح جامع و تفصیلی تهیه و اخیرا در شورای شهر نیز تصویب شده و در این برنامه برش های یک ساله در نظر گرفته شده است.

?مهندس شفیعی استفاده از ظرفیت دانشگاه، جهت تحقق اهداف برنامه پنج ساله شهرداری را ضروری دانست و تاکید کرد: استفاده از توان علمی و دانش تخصصی دانشگاه، استراتژی شهرداری است که در تعامل صورت گرفته با مجموعه دانشگاهی منشور اجتماعی و فرهنگی اراک توسط دانشگاه روند تدوین و برنامه ریزی را سپری می کند.

?وی در ادامه تاکید نمود: این منشور زمینه انسجام برنامه های فرهنگی اجتماعی اراک همانند برنامه های ترافیکی یا عمرانی را فراهم می کند که این اقدام مهم ترین اقدام شهرداری محسوب می شود.

?ایشان همچنین خاطر نشان کرد: در روند تهیه منشور فرهنگی اراک، امکان شناخت دقیق چالش ها در بخش های فرهنگی و اجتماعی اراک میسر خواهد شد که این شناسایی به تعریف دقیق راهکارهای مناسب در مدیریت شهری ختم خواهد شد.

?شهردار اراک با بیان این نکته که محیط شهری باید یک محیط زنده و انسان محور باشد نه اینکه تنها به کالبد فیزیکی آن توجه شود، افزود: در برنامه پنج ساله توسعه فرهنگی و اجتماعی اراک، حفظ طبیعت و محیط زیست مورد توجه قرار دارد.

?ایشان همچنین با اشاره به ظرفیت تالاب میقان به عنوان جاذبه طبیعی شهر اراک تاکید کرد: این ظرفیت باید تحت محافظت قرار بگیرد و با استفاده صحیح و مبتنی بر مسائل زیست محیطی در معرفی اراک به عنوان شهر تالابی تلاش شود که این موضوع مورد توجه شهرداری قرار دارد و باید توجه داشت که این مهم در بعد فرهنگی و اجتماعی اراک نیز تاثیر گذار خواهد بود.

?وی با اشاره به این نکته که عملیاتی مانند آسفالت معابر وظیفه ذاتی و معمول شهرداری است، ادامه داد:دغدغه مجموعه مدیریت شهری اراک بر حفظ ظرفیت های این شهر از جمله تالاب میقان و فضای سبز اطراف اراک، معطوف می باشد، متاسفانه بخشی از فضاز سبز اطراف اراک به دلیل شهرک سازی ها از بین رفته اند و نیاز است از مابقی ظرفیت موجود حفاظت شود.

?شهردار اراک در ادامه با اشاره به معضل ترافیک معابر و بیان این نکته که بخشی از این معضل با مسائل فرهنگی ارتباط دارد، افزود: برای حل مشکلات ترافیکی با دانشگاه تربیت مدرس تهران ارتباط برقرار شده که از ظرفیت اساتید برجسته این حوزه برای حل مشکلات ترافیک اراک کمک گرفته شود.

?مهندس شفیعی با بیان اینکه بهبود کیفیت آسفالت معابر شهر اراک مورد توجه شهرداری می باشد، گفت: برای این منظور در تعامل با دانشگاه صنعتی اراک و استفاده از ظرفیت علمی این دانشگاه پیگیری های لازم صورت خواهد گرفت البته باید توجه داشت که به دلیل سنگ های شکسته کوهی موجود، اراک و اصفهان بهترین نوع آسفالت را در اختیار دارند.

?وی ادامه داد: روند تولید آسفالت شامل آیتم های مختلفی می شود که در کیفیت نهایی آن تاثیرگذار است لذا می توانیم از ظرفیت دانشگاه برای انتخاب شیوه های علمی مراحل مناسب تولید آسفالت که در نهایت به تولید با کیفیت منجر می شود،بهره بگیریم.

?شهردار اراک تاکید کرد:تمامی مسائل فنی در تولید آسفالت باید به صورت دقیق بررسی و اجرا شود که طول عمر مفید آن افزایش پیدا کند.