74 دانشجوی برتر علمی و آموزشی دانشگاه صنعتی اراک در مقطع کارشناسی معرفی شدند.

دانایی توانایی به بار می آورد و دانش دل کهن سالان را جوان می سازد و جوانان بصیر، تربیت می کند.
74 دانشجوي برتر علمي رشته هاي فنی مهندسی دانشگاه صنعتی اراک در مقطع کارشناسی براساس آیین نامه آموزشی دانشگاه بعنوان نفرات برتر آموزشی معرفی شدند. اين دانشجويان در رشته هاي مختلف در دانشكده هاي مهندسی برق و کامپیوتر، علوم زمین، مهندسی مکانیک مشغول به تحصيل در دانشگاه صنعتی اراک می باشند كه در سال تحصيلي گذشته موفق به كسب عناوين برتر تحصيلي در رشته های خود شدند. لیست دانشجویان برتر در ادامه معرفی می شود.
بسیار خرسند و مفتخریم که گلهای بهشتی ای چون شما در میان خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی اراک رویده است و با بستن کمرهمت در اعتلای این مرز و بوم ، زیباترین راه را برای خویش برگزیده اید و ما نیز بر خود می بالیم که سعادت میزبانی از شما خوبان تلاشگر نصیبمان گشته است.
امید آن داریم همواره در راه اعتلای فردایی بهتر، بیش از پیش در سایه توجهات باری تعالی، نامور و نام آور باشید.
اداره روابط عمومی دانشگاه

mapping