جشنواره ملی پایان نامه برتر کاربردی با عنوان " پاناسه"  به همت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری توسط صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران برگزار شد. در این رقابت 650 پایان نامه در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی در رشته های فنی مهندسی، علوم پزشکی و علوم انسانی از 100 دانشگاه کشور به رقابت پرداختند. پایان نامه دانشجوی کارشناسی  آقای بهزاد خوش  با عنوان " مطالعه آزمایشگاهی رفتار مکانیکی شاتکریت مسلح شده با الیاف بازیافتی از تایر فرسوده " و با هدایت دکتر هادی عطاپور عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک، در این رقابت بعد از دو مرحله داوری، جزو 30 پایان نامه شاخص انتخاب شد. در بین 30 پایان نامه منتخب، 6 پایان نامه دکترای تخصصی ، 19 پایان نامه کارشناسی ارشد و فقط 5 مورد پایان نامه کارشناسی جزو منتخبین قرار دارند که  این 30 پایان نامه از طریق صداو سیما  معرفی خواهند شوند.

این موفقیت را به خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی خصوصا دانشجوی ارجمند جناب آقای بهزاد خوش و استاد راهنمای ایشان جناب آقای دکتر هادی عطاپور عرض تبریک داشته و تو فیق روز افزون از درگاه خداوند متعال برای این عزیزان داریم.