ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد بدون آزمون1400-1401

آقای سردار کریمی فرمانده سپاه روح اله استان مرکزی روز شنبه 10مهر ماه 1400 با حضور در دانشگاه ضمن بازدید از دستاوردهای پژوهشی و تحقیقاتی با آقای دکتر آشتیانی رئیس دانشگاه و جمعی از اعضای هیات علمی به گفتگوی صمیمانه حول محورهای توسعه استان و کشور خصوصا چگونگی هم افزایی در راستای منویات مقام معظم رهبری پرداختند.

نشست-صمیمی-سردار-کریمی-10-6-1400.jpg

در این نشست دکتر آشتیانی ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و تشکر ازحضور سردار در دانشگاه به دستاوردها و توفیقات چند ساله اخیر دانشگاه اشاره نمودند و با ارایه مدل همکاری دانشگاه با آموزش و پرورش در پاسخ به نیاز استان به لزوم هدایت تحصیلی منطبق با سند آمایش کشور در تربیت نیروهای متخصص فنی و مهندسی تاکید کردند.
در این نشست سه ساعته سردار کریمی ضمن تشکر از زحمات دانشگاه در عمل به فرامین مقام معظم رهبری رسالت دانشگاه را تحقق بیانیه گام دوم انقلاب و تبلور آن در تمام سطوح جامعه برشمردند.

حضور-سردار-کریمی-بر-سر-مزار-شهید-گمنام1400.jpg
وی دانشگاه صنعتی را دانشگاهی توانمند، کیفی و اثرگذار ارزیابی نمودند و این را ثمره حضور جوانان پرتلاش در این دانشگاه دانستندکه با روحیه انقلابی و بهره گیری از تمام ظرفیت های موجودبهترین نقش آفرینی را انجام می دهند.

بازدید-سردار-کریمی-از-دستاوردها10-6-1400.jpg

در ادامه ایشان در معیت رئیس دانشگاه و هیات رئیسه از مرکز استعدادیابی و نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه بازدید به عمل آوردند.