ثبت نام پذیرفته شدگان ارشد بدون آزمون1400-1401

نشست بررسی زمینه های همکاری و هم افزایی دانشگاه صنعتی اراک با شرکت گداختار اراک برگزار شد.

در حاشیه اولین کنفرانس فناوری های صنعتی در مهندسی مکانیک، با هماهنگی هایی که از قبل توسط دبیرخانه کنفرانس انجام شده بود، بازدیدی توسط جمعی از اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه صنعتی اراک با حمایت شرکت شهرکهای صنعتی استان مرکزی از شرکت گداختار (که یکی از موفق ترین شرکتها در تولید شیرالات صنعتی است) در روز سه شنبه (۱۸ آبان) از ساعت ۱۰ تا 12:30 برگزار شد.

بازدید هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک با ابتکار عمل فن بازار منطقه ای استان مرکزی جهت تعامل و ارتباطات سازنده دانشگاه با صنعت و همچنین در راستای سند مسئولیت اجتماعی گروه توسعه و نوسازی صنایع گداختار روز سه شنبه مورخ ١٨ آبان‌ماه ١۴٠٠ صورت پذیرفت و اعضای هیات علمی دانشکده مکانیک دانشگاه صنعتی اراک از مجموعه امکانات تولیدی این مجموعه دانش محور بازدید نمودند .

در جلسه ای هم اندیشی  نقشه راه همکاری فی مابین طرح ریزی و لزوم مذاکره بیشتر در خصوص همکاری گسترده تر به بحث و تبادل نظر گذاشته شد.

دکتر پیام خلیلی مدیرعامل گروه گداختار رئوس همکاری  و هم افزایی دو سویه را در پنج حوزه دسته بندی و اعلام نمودند و اضافه کردند آماده طراحی مشترک دوره های تحصیلات تکمیلی در مقطع ارشد و دکتری مکانیک با گرایش شیرآلات و آمادگی بورسیه کردن دانشجویان توسط گداختار می باشند.

ایشان با تعریف رویکرد آن شرکت در جذلب نیروهای امریه در قالب طرح امریه شرکتهای دانش بنیان همچنین  تعریف پروژه های مشترک پژوهشی و تحقیقاتی پیرامون چالش های فناوری در قالب فرصت های مطالعاتی و پایان نامه های تحصیلی دانشجویان آماده هرگونه همکاری هستند.

خلیلی در ادامه با اعلام خرسندی از حضور اساتتید دانشگاه صنعتی در این شرکت ، بیان داشتند: شرگت گداختدار در خصوص گذراندن دوره های کارآموزی ویژه دانشجویان تاپ همچنین همکاری مشترک و حمایت از برگزاری کنفرانس ملی فناوری های صنعتی در مهندسی مکانیک همواره پیشتاز خواهد بود.