انجمن ژئوماتیک با هدف ارایه ی گزارشی از عملکرد یک ساله خود در سال 93-94 جلسه ای را در تاریخ 25/8/1394 در دانشگاه صنعتی اراک ترتیب داد.

مهندس مرادی (مدیر گروه نقشه برداری دانشگاه صنعتی اراک ) با تشکر و قدردانی از انجمن سابق پرداخت ولازم دانستند که اعضای انجمن جدید از تجربیات انجمن قبلی استفاده نمایند.

ایشان اضافه نمودند که انجمن مهندسی عمران در سال گذشته با کسب دو عنوان برتر در حوزه های انتشارات انجمن ها و نیز تارنمای انجمن در بین دیگر انجمن های علمی کشور خود بیانگر همت والای این عزیزان در سطوح مختلف علمی و عملی می باشد.

در این جلسه کاندیدهای جدید انجمن نقشه برداری خود را معرفی کردند. پس از آن آقای محمد رضا گویا ( دبیر انجمن سابق ) به ارایه گزارشی بر عملکرد انجمن علمی ژئوماتیک قبل داشته و گزیده ای از فعالیت های انجمن قبل را ارایه دادند. وی همینطور از افتخارات کسب شده توسط انجمن در سال قبل سخن گفت.

وی افزود انجمن جدید می بایست برنامه هایی کوتاه مدت و بلند مدت و جامع استفاده کرده  تا بتوانند  به قله های  موفقیت دست یابند و نه تنها در سطح دانشگاهی بلکه در سطح کشورنیزموفق باشند.

همچنین ایشان به این نکته نیز اشاره فرمودند که انجمن جدید باید با انجمن های علمی دانشگاه ارتباط برقرار کرده وباهمکاری یکدیگر گام هایی موفق در دانشگاه بردارند.

ایشان در انتهای سخنرانی خود  ضمن ارزوی موفقیت برای انجمن جدید به این نکته نیز اشاره کردند که انجمن جدید می بایست دید دیگر دانشجو ها را نسبت به رشته نقشه برداری تغییر بدهند و  تصویری صحیح و گویا از این رشته ارائه کنند.

در انتهای جلسه نیز مراسم تقدیر از انجمن قبل با حضور اساتید گرامی  مهندس مرادی و مهندس فراهانی صورت گرفت که به رسم یادبود هدایای نفیسی به همراه لوح تقدیر به این عزیزان اعطا گردید.{jcomments on}