فرمهای برگزاری دفاع ویژه دانشجویان ارشد1400

آیین روز دانشجو به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و با همکاری بسیج دانشجویی شهید همت روز سه شنبه 16 آذر1400 از ساعت 10 الی 12بصورت حضوری و مجازی در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.

روز دانشجو1400.jpg

در این آیین دکتر آشتیانی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مزمون که دانشگاه محل جوشش و اوجگیری دائمی دو جریان حیاتی (علم و تحقیق) و ( آرمان خواهی و آرمانگرایی) می باشد روز دانشجو را به همه پژوهندگان و دانشجویان تبریک و تهنیت گفت.

رئیس دانشگاه صنعتی اراک  با تأکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش، در کنار تقویت ایمان دینی و بصیرت سیاسی، در راه پیشرفت مادی و معنوی فردی ، وظیفه امروز دانشجویان را بسیار سنگین ارزیابی کردند و با اشاره به این موضوع که روز دانشجو تنها یادآور حماسه دانشجویان در سال های سیاه کودتای آمریکایی نیست بلکه نشان از مواجهه شجاعانه با استکبار خارجی و استبداد داخلی  می باشد که دانشجویان عزیز توانستند با درایت و آگاهی ، در تاریخ آزادی خواهی و ستم ستیزی ایران عزیزمان این روز و این راه و سیاق را به نام خود ثبت کنند.

ایشان  اشاره نمود روز دانشجو ، روز تأکید بر اهمیت علم آموزی و لزوم حقیقت جویی، روز تأکید بر لزوم تقویت ایمان و افزایش بصیرت سیاسی ، علمی و معرفت دینی  می باشد و بزرگترین رسالت آنها در این دوران عمل به بیانیه گام دوم انقلاب است .

دکتر رضایی آشتیانی اضافه نمودند؛ در ایران امروز، دانشجو با تحمل همه مشکلات در کنار آحاد ملت، خود را برای نقش آفرینی در کانون های تحول جامعه آماده می نماید و برای این منظور در کنار کسب دانش و مهارت های حرفه ای به دنبال بسط آگاهی و درک عمیق تر از جهان و قوانین تحولات محیط پیرامونی خود است چرا که می داند انسان های آگاه و توانمند هسته های تغییر و ایجاد ارزش افزوده و کیفیت بیشتر را برای جامعه رقم خواهند زد.

وی تاکید نمود؛ امروز دانشجو با درک صحیح از پیچیدگی جهان و منطقه در ابعاد سیاسی، اقتصادی و فرهنگی مسئولیت خود را باز تعریف نموده و در مقابله با فشارهای ناجوانمردانه سیاسی و اقتصادی استکبار برای به زانو درآوردن مردم ایران، در کنار ملت ایستاده و مانع بیرونی توسعه یعنی استکبار را با دقت رصد می نماید.
 رئیس دانشگاه صنعتی اراک در آیین روز دانشجو که با رعایت شیوه نامه های ستاد مبارزه با کرونا و بصورت محدود برگزار شد، بیان داشتند؛ اگرچه به برکت انقلاب اسلامی مانع درونی استبداد مطرح نیست، اما نگرانی دانشجو در ارزیابی عملکرد ساختارهای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی میزان توانمندی آنان برای توسعه همه جانبه و انحطاط آنها در تاب آوری در مقابل تکانه ها و فشارهای بیرونی را با نگرانی دنبال می کند و این سوال در ذهن دانشجو طنین انداز است که آیا این ساختار توان تحقق آرمان های بزرگ ملت ایران و اطمینان بخشی به نقش آفرینی دانشجو و دانشگاهیان را دارد؟ و آیا این ساختار ها بدون ایجاد چنین فضای مناسب علمی برای دانشجو و دانشگاهیان تاب مقابله با فشار و مواجهه با پیچیدگی ها را خواهد داشت؟

ایشان اضافه نمود؛ اینجانب امیدوارم دانشجويان با بهره گيري از استعدادهاي ارزنده خويش و حضوري فعالانه در عرصه هاي مختلف علمي، اجتماعي، سياسي و... تمام تلاش خود را در جهت عزت و بالندگی کشور و پیاده سازی بیانیه ابلاغی گام دوم انقلاب مقام معظم رهبری (مدظله) به کار گیرند.
از درگاه خداوند متعال براي جامعه دانشگاهي بویژه عزیزان دانشجو موفقیت، سربلندی و تندرستي مسئلت دارم.

روز دانشجو1400-3.jpg

مراسم روز دانشجو در روز 16 آذر  به صورت حضوری ویژه دانشجویان ورودی سالهای 1400 و 1399 و مجازی در بستراسکای روم و صفحه اینستاگرام دانشگاه برای دانشجویان غیر بومی و ورودیهای سالهای قبل برگزار گردید. سخنران این برنامه حجت الاسلام ابراهیمی کارشناس فرهنگی و اجتماعی و از اساتید برنامه بی نهایت شو شبکه سه سیما  با توجه به عدم حضور دانشجویان در دانشگاهها در دوران کرونا  ضمن تشریح فضای حاکم بر دانشگاه های کشور با بیان  نکاتی به رسالت دانشجویان  در شرایط فعلی در دانشگاه پرداخت. برگزاری برنامه همخوانی پخش کلیپ و  برگزاری مسابقه ازبخشهای دیگر این برنامه بود.  روز دانشجو1400-2.jpg