با توجه به نزول برکات آسمانی ، اداره تربیت بدنی دانشگاه در راستای افزایش سطح مشارکت دانشجویان و ایجاد روحیه نشاط اقدام به برگزاری مسابقه ساخت آدم برفی ویژه دانشجویان دختر و پسر به تفکیک بپرداخت.
در این مسابقات دانشجویان مقابل مجموعه چند منظوره شهید چمران دانشگاه صنعتی اراک در قالب تیم های 2 تا 5 نفره به ساخت آدم برفی پرداختند، که باعث ایجاد حس همکاری متقابل ونشاط دانشجویان شده بود.
شایان ذکر است دانشگاه صنعتی اراک با داشتن نزدیک به 80 درصد دانشجوی غیر بومی این اقدام را با توجه به دانشجویانی که اولین تجربه برفی خود از زمستان دارند را برنامه ریزی و اجرا نمود .
دانشجویان می توانند در قالب تیم های ۵نفره خواهران یا برادران با معرفی اعضا به اداره تربیت بدنی و حضور در مجموعه چند منظوره شهید چمران به رقابت با یکدیگر بیردازند.
 در پایان به ۳ تیم  برگزیده هدایای نفیسی تعلق گرفت.

{Arakut} {Gallery}{Arakut} {Gallery}

طی حکمی از سوی دکتر نجفی ریاست دانشگاه جناب آقای عباس تقوایی به سمت مدیر امور دانشجویی منصوب گردیدند.

مرکزبهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه با همکاری بنیاد نخبگان  و پلیس فتا استان مرکزی در راستای افزایش سطح آگاهی اجتماعی و عمومی کاربران فضاهای مجازی و نیز در راستای صیانت از حقوق شهروندان به جهت وقوع احتمالی بزه های اجتماعی و آسیب های پیش روی خانواده ها و افراد و نیز توانمد سازی و ارتقای سواد رسانه ای، اقدام به برپایی دوره آموزشی 3ساعته با موضوع" مخاطرات فضای مجازی در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه صنعتی اراک مورخ 24بهمن ماه نمود.

در این دوره آموزشی شرکت کنندگان با 3 محور تهدیدات فضاهای مجازی آشنا شدندو راه های مقابله با آن توسط مدرس پلیس فتا ستوان دوم راهزانی آشنا شدند.

ایشان با معرفی درگاه های نفوذ و چگونگی انسداد آنها مطالب خود را شروع و به افزایش توان و سواد رسانه ای استفاده کنندگان فضا های مجازی تاکید نمودند.

وی در پایان ضمن اعلام راه های تماس و ارتباط با پلیس فتا اضافه نمودند همواره پلیس سایبری در 24ساعت شبانه روز آماده پاسخگویی به مشکلات رایانه ای و فضا های مجازی کاربران می باشد.

از سوی ریاست دانشگاه جناب آقای سیدوحید میرنظامی مدنی به ریاست اداره کارگزینی و رفاه دانشگاه صنعتی اراک منصوب گردیدند.

شایان ذکر است ایشان از سال 1390 مسئولیت اداره بخش های مختلفی از دانشگاه را بر عهده داشته اند و از ابتدای سال تحصیلی جاری بعنوان سرپرست اداره کارگزینی و رفاه دانشگاه با پذیرش این مسئولیت در راستای اعتلای اهداف توسعه استراتژیک دانشگاه مشغول به خدمت بودند.