افتتاح واحدهای فناور دانشگاه صنعتی اراک در پارک علم و فناوری

واحدهای فناور دانشگاه صنعتی اراک در پارک علم و فناوری استان مرکزی توسط دکتر ستاری، معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری و استاندار مرکزی سه شنبه ۱۶ مرداد ۹۷ افتتاح گردید.

در این بازدید مرکز پژوهشی و فناوری آلومینیوم ،گروه پژوهشی اكتشاف كانسارهای معدنی و مرکز تحقيقات صنايع فلزی و ماشينکاری دانشگاه صنعتی اراک افتتاح گرید.

گروه پژوهشی اكتشاف كانسارهای معدنی با اهداف انجام مطالعات و اجرای طرح های اکتشافی در قالب استفاده از تکنیک ها و تجهیزات: اکتشافات ژئوفیزیکی، اکتشافات ژئوشیمیائی، نقشه برداری، روشهای نوین اکتشاف نظیر RS و GIS و استفاده از امکانات آزمایشگاهی موجود در دانشگاه، شناسایی دقیق پتانسیل های معدنی فلزی و غیرفلزی و ارزیابی فنی و اقتصادی و حجم مواد معدنی و ارتقای سطح علمی و تجربی دانشجویان با حضور در طرحها و کسب مهارت و دانش لازم راه اندازی گردید.

همچنین مرکز تحقيقات صنايع فلزی و ماشينکاری با هدف انجام پژوهش های علمی – کاربردی در زمينه طراحی و ساخت تجهيزات فلزی ، ماشين آلات و سيستم های مکانيکی پيشرفته که از دانش فنی و تکنولوژی بالايی برخوردار بوده و از طرفی مورد نياز صنايع کشور باشند راه اندازی گردید.