کارگاه آموزشی پیشگیری از ایدز توسط مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه صنعتی اراک با همکاری موسسه احیاء فروغ اندیشه  دردانشگاه صنعتی اراک برگزار گردید.

در اين کارگاه دکتر علی منصوری (مدیریت بیماریهای واگیر مرکز بهداشت استان مرکزی) و نویدزاده به ارائه مباحث مختلفی در زمینه پیشگیری از ایدز پرداختند.

منصوری ضمن اشاره به اهمبت بررسی ویروس ایدز به دلیل ماهیت و نوع بیماری گفت: اگر تشخیص درستی از افراد مبتلا به این بیماری صورت نگیرد و تحت کنترل و درمان قرار نگیرند به  علت عدم آگاهی، به افراد دیگر جامعه انتقال می یابد.

وی در ادامه به آسیب هاب شدید جسمی و روانی در فرد منجر به ایدز اشاره نمودو گفت: در رابطه با ویروس HIV با توجه به اینکه در ابتدای ابتلا این بیماری علایم مشخصی ندارد و هر شخصی ممکن است مبتلا به آن شود ، نیازی به جداسازی افراد مبتلا نیست و  فقط باید این افراد از بیماری خود مطلع شده، آموزش داده شوند و تحت کنترل و درمان  نگهدارنده با دارو قرار بگیرند.

در این کارگاه ضمن تشریح بیماری ایدز و راهکارهای پیشگیری از آن، مباحثی نظیر تعریف ایدز، تاریخچه ، مباحث آماری مبتلایان به بیماری، باورهای اشتباه درباره بیماری ، روشهای تشخیص، درمان و کنترل  نگهدارنده بیماری ایدز و آثار جسمانی و روانی آن مورد بحث و بررسی قرار گرفتند. همچنین انواع بیماریهای عفونی، راههای انتقال بیماری و عملکرد آن بر بدن انسان  نیز تشریح گردید.