در نشست کمیسیون ارتباط با صنعت و دانشگاه، که با حضور جمعی از صاحبان صنایع و مسئولین استان برگزار گردید، از دانشگاه صنعتی اراک در حوزه ارتباط با صنعت تقدیرشد.

به گزارش روابط عمومی،  پیام تقدیر صنایع به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای دکتر نجفی

رئیس محترم دانشگاه صنعتی اراک

اعتلای دانش و پژوهش به مثابه رشد و تعالی درفرهنگی اصیل ایران و اسلام در گرو همت و حضور هزاران مرد و زن فرهیخته  و دانش پژوه در گستره فرهنگ و تمدن ایرانی و اسلامی بوده است. همراهی و همگامی همه سازمان های و دستگاه های علمی و فرهنگی، ضامن بقای حرکت مستمر کشور ما در مسیر آبادانی و سرافرازی است.

حضور دانشگاه صنعتی اراک در جمع بیست دانشگاه برتر کشور در حوزه ارتباط با صنعت حاصل همدلی، همفکری و کوشش تمامی پاسداران فرهنگ کشور و دلسوزان عرصه علم  و دانش و حضور مستمر و فعال همکاران شما دربرنامه ریزی و تصمیمات کمیسیون ارتباط با صنعت و دانشگاه اتاق بارزگانی بوده است.

از زحمات جنابعالی و همکاران تان در حوزه ارتباط با صنعت و دانشگاه که در امر توسعه و تبدیل علم به عمل در استان مرکزی پیشگام بوده اید، صمیمانه سپاسگاری نموده و امید است در پناه توجهات حضرت حق همواره موفق و پیروز باشید.

گفتنی است این نشست روز چهارشنبه 19 دیماه 1397در دانشگاه صنعتی اراک برگزار گردید.