در همایش هفته پژوهش و فناوری ، مهندس محمد قمی به عنوان پژوهشگر برتر حوزه کارشناسان دستگاهای اجرایی استان مرکزی برگزیده  و مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی ،آیین گرامیداشت هفته پژوهش و فناوری و تجلیل از پژوهشگران برتر استان مرکزی  در دانشکده علوم پایه سالن شهید چمران دانشگاه اراک  برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر مهدی کشمیری قائم مقام معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ، دکتر سعید حمیدی رئیس دانشگاه اراک ، سعید فرخی معاون استاندار مرکزی و جمعی از پژوهشگران ، اساتید و دانشجویان برگزار گردید، از مهندس محمد قمی به عنوان پژوهشگر برتر حوزه کارشناسان دستگاه های اجرایی با اهدای لوح و هدایا تقدیر به عمل آمد.

روابط عمومی دانشگاه ضمن تبریک به جناب آقای مهندس قمی، کسب این عنوان ارزشمند را به جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده و آرزوی توفیق روز افزون جهت تداوم خدمت صادقانه و خالصانه برای تمامی خدمتگراران نظام مقدس جمهوری اسلامی از خداوند متعال مسئلت می نماید.