جشن روز مهندس دانشکده مهندسی علوم زمین   10 اسفندماه 1397 در دانشگاه صنعتی اراک  برگزار شد.
در این مراسم که با حضور دانشجویان عمران، معدن و نقشه برداری و با حضور اساتید دانشکده علوم زمین برگزار شد، دکتر احمدی،رئیس دانشکده علوم زمین  ضمن تبریک روز  مهندس با اشاره به تاریخچه  مهندسی در ایران بیان داشت: مهندس کسی است که ضمن شناخت دقیق روابط حاکم بر موضوع بتواند مساله را به شکل فرمول درآورد و یک مهندس باید در نظر گرفتن قوانین و استفاده بجا از آنها و ترکیب موثر برخی از آنها  نیازهای اجرایی نسل بشر را با کیفیت مناسب و در کمتر ین زمان و با بالا ترین بازده بر طرف سازد.
وی ضمن اشاره به پیشینه غنی مهندسی در ایران، گفت:وظایف مهندسی بدین گونه اند که یک مهندس می بایست ضمن شناخت مسئله یا موضوع کاری، علوم و فنون لازم، محدودیت های مربوطه را تشخیص دهد تا بتواند به دستاوردهای لازم برسد.
شایان ذکر است این جشن که به مناسبت زاد روز خواجه نصیرالدین و روز مهندس برگزار شد، با استقبال پرشوری از سوی دانشجویان برخوردار بود.پخش کلیپ، قرائت آیین نامه ی ساختمانی همورابی ، شعر طنز، اجرای موسیقی زنده، برگزاری پرسش و پاسخ و  اهدای جوایز  از دیگر بخش های این جشن بود.