به همت انجمن علمی مهندسی ساخت و تولید دانشگاه صنعتی اراک، جشن روز مهندس دانشکده مهندسی مکانیک" برمدار موفقیت" با حضور اساتید و دانشجویان 12 اسفندماه 1397در سالن همایش پروین اعتصامی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی،در این مراسم مهندس ایرج حسابی ، فرزند پروفسور حسابی ضمن تشریح سبک زندگی خانواده دکتر حسابی، گفت: فعالیت های دکتر حسابی در کشور ماندگار و نگاه ملی ایشان قابل تحسین است چرا که در شرایطی که اروپا مهد رشد سریع فیزیک بود و با استقبال از دانشمندان فیزیک روز، تمامی امکانات خود را به روی پروفسور حسابی باز کرده بود، ایشان برای ادای دین به ایران بازگشتند و منشا خدمات بزرگی شدند که از فهرست بلند آن می توان به تاسیس دانشکده فنی، دانشکده علوم و بنیان گذاری مدارس عشایری اشاره داشت که هر یک به نوبه خود سهم به سزایی در پیشرفت جامعه داشت. عنوان بخشی از این خدمات، در فهرست زیر آمده است.

در ادامه این مراسم  از نشریه انجمن علمی مهندسی ساخت و تولید بنام ناسوت  رونمایی شد.

1397/12/12