برنامه های هفته سراهای دانشجویی در دانشگاه صنعتی اراک تشریح شد

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اراک برنامه های این دانشگاه را به مناسبت فرا رسیدن هفته سراهای دانشجویی تشریح کرد.

مجتبی گودرزی در گفتگو با خبرنگار ایسنا، منطقه مرکزی، با بیان اینکه حوزه دانشجویی و فرهنگی دانشگاه صنعتی اراک 24 برنامه را به مناسبت فرا رسیدن هفته سراهای دانشجویی در نظر گرفته است، افزود: این برنامه ها از هفتم لغایت سیزدهم اردیبهشت ماه ادامه خواهند داشت و تمامی برنامه ها با مشارکت فعال دانشجویان و در قالب کانون های فرهنگی انجام خواهد شد.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره غذاهای دانشجویی، گفت: از آنجاییکه که شعار امسال دانشگاه "نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی" است، ما در نظر داریم تا برنامه ای را با محوریت صنایع دست ساز دانشجویان در هفته سراهای دانشجویی برگزار کنیم. همچنین در این هفته یک برنامه گردشگری به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان با ظرفیت ها و اماکن باستانی و دیدنی شهرستان اراک پیش بینی شده است.

معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اراک از برگزاری مسابقات ورزشی در چندین رشته مختلف برای تمامی دانشجویان دانشگاه به مناسبت هفته سراهای دانشجویی خبر داد و اضافه کرد: در این هفته توسط مسئولین استانی از چند سرای دانشجویی بازدیدهایی به عمل خواهد آمد و به همت مرکز بهداشت، درمان و مشاور دانشگاه نیز چندین برنامه در جهت کسب توانایی های فردی برگزار خواهد شد.

گودرزی خاطر نشان کرد: خوشبختانه دانشجویان و کانون های فرهنگی تا کنون مشارکت فعالی را در خصوص اجرای این برنامه ها داشته اند و شورای صنفی دانشگاه نیز اقدامات ارزشمندی را در این زمینه انجام داده است. از سوی کانون های فرهنگی دانشگاه مسابقات عکس، کاریکاتور و فیلم کوتاه با محوریت سراهای دانشجویی برای دانشجویان تدارک دیده شده است که پس از جمع آوری دستاوردهای دانشجویان، به افراد برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.

وی با بیان اینکه هرساله در هفته سراهای دانشجویی از دانشجوی نمونه خوابگاه دانشجویی تقدیر می شود، افزود: علاوه بر برنامه هایی که در سطح دانشگاه برای دانشجویان تدارک دیده شده است، در خوابگاه های دانشجویی نیز برنامه های ورزشی و فرهنگی برای دانشجویان پیش بینی شده است که در اواخر هفته جاری اجرا خواهند شد. همچنین نظافت عمومی سراهای دانشجویی نیز با همکاری دانشجویان و مسئولین دانشگاه به مناسبت این هفته انجام می شود.