طی حکمی از سوی وزیر علوم، دکتر حمیدرضا رضایی آشتیانی سرپرست دانشگاه صنعتی اراک شد.

متن حکم وزیر علوم،تحقیقات و فناوری به شرح ذیل می باشد:

جناب آقای دکتر حمیدرضا رضایی آشتیانی

باسلام و احترام،

با عنایت به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم به سمت سرپرست دانشگاه صنعتی اراک مصنوب می شوید.

انتظار می رود به بهره مندی از تجارب اعضای هیئت علمی دانشگاه، امکانات و همچنین جامعه نیکوکاران حامی آموزش عالی وظایف سرپرستی دانشگاه را بر پایه قوانین، سیاست ها و برنامه های تقدیم شده به مجلس شورای اسلامی و ماموریت های تعیین شده برای آن دانشگاه به انجام رسانید.

امید است با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در حفظ بیت المال و صرفه جویی در هزینه ها، پرهیز از تجمل گرایی، تقویت نظم و انضباط اداری، رعایت دقیق مقررات مالی و ارتقای علمی، فرهنگی و اجتماعی آن دانشگاه اهتمام ورزید.

گفتنی است طی حکمی  دکتر محسن نجفی، به عنوان رایزنی علمی و سرپرست دانشجویان در کشورهای روسیه، بلاروس، اکراین و آسیای میانه منصوب شد.