به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی اراک، نشست صمیمی دکترحمیدرضا رضائی آشتیانی، سرپرست محترم دانشگاه صنعتی اراک با کارکنان سالن جلسات قائم مقام برگزار شد.

در این نشست جمعی از کارکنان در راستای ارتقاءکیفیت و توسعه همه جانبه دانشگاه پیشنهاداتی را مطرح نمودند.

در ادامه دکتر رضائی آشتیانی با بیان اینکه يکي از عمده‌ترين دغدغه‌هاي مديران کارآمد در سطوح مختلف، چگونگي ايجاد بسترهاي مناسب براي عوامل انساني شاغل در تمام حرفه‌هاست گفت: ایجاد دانشگاه اخلاق مدارو عدالت محور از مهمترین مسائل قابل پیگیری می باشد و تعهد و تخصص دو بال حرکت در مسیر پیشرفت است.

وی با اشاره به نقشه جامع علمی کشور به عنوان یك سند راهبردی در زمینه اهداف علم و فناوری كشور گفت: با توجه به این سند بالا دستی می بایست برنامه های راهبردی و عملیاتی در دانشگاه را با جدیت پیگیری نمود .

دکتر رضائی آشتیانی با تشریح اهمیت آموزش عالی و وظایف آن، بر مشارکت افراد در جهت ارتقاء جایگاه دانشگاه، حل مشکلات ، اجرای صحیح برنامه ها، رعایت اخلاق و تعهدات اخلاقی در ایجاد فضایی آرامش بخش و توجه به قانون و قانون مداری تاکید نمود.

یکشنبه 1398/03/26