سرپرست دانشگاه صنعتی اراک گفت: دانشگاه صنعتی اراک دانشگاهی کیفی و ماموریت گراست که در مسیر توسعه رشته ها و تحصیلات تکمیلی اقدام نموده و تاکید بر این ماموریت گرایی دارد.

رضائی آشتیانی در نشست مشترک با  مدیرکل پشتیبانی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم اظهار کرد: دانشگاه صنعتی اراک با توجه به حضور صنایع مادر در استان مرکزی و تنوع محصولات ارتباط خوبی با صنایع برقرار نموده است.

سرپرست دانشگاه صنعتی اراک گفت:  انتظار این است که دانشگاه ها با توجه به ماموریت ها محوله در جهت حل مشکلات جامعه قدم بردارند و در این خصوص دانشگاه صنعتی اراک  این امر را سرلوحه امور قرار داده است.

وی با اشاره به مراکز پژوهشی دانشگاه گفت : در حوزه پژوهشی با توجه به جذب اعضاء هیئت علمی در رشته های مورد نیاز، دانشگاه به دنبال توسعه آزمایشگاه ها می باشد.

در ادامه  مدیرکل پشتیبانی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم ضمن تشریخ سیاست های حوزه پژوهشی گفت: وزارت علوم قصد دارد به جای صرفا خرید تجهیزات برای دانشگاه ها، حمایت‌های خود را کاربردی‌تر کند و در جریان این حمایت ها به سمت حل مشکلات کشور حرکت کند.

دکتر نیسی گفت: در قانون یک سری ظرفیت‌ها برای حمایت از پروژه‌های پژوهشی دانشگاه‌ها پیش‌بینی شده است. در بودجه امسال نیز ظرفیت‌هایی جهت کمک به تجهیز آزمایشگاه‌ها و حمایت از پژوهش وجود دارد. از جمله اینکه به وزارت علوم اجازه داده شده است در این خصوص از یک میلیارد دلار فاینانس استفاده کند، به این شکل که اگر دانشگاهی بتواند با یک بانک خارجی به توافق برسد و فاینانس جذب کند، با طی یک فرایند قانونی می تواند آن فاینانس را استفاده کند، این برنامه توسط وزارت علوم در حال اجراست.

در ادامه مدیرکل پشتیبانی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم ضمن بازدید از آزمایشگا های دانشگاه، آزمایشگاه تحقیقاتی انرژی و محیط زیست دانشگاه صنعتی اراک را افتتاح نمود.

1398/4/12