نشست مشترک هیأت رئیسه دانشگاه دانشگاه صنعتی اراک با دانشگاه اراک به منظور بررسی زمینه های همکاری های فی مابین و تعاملات بیشتر در دانشگاه اراک برگزار شد.

در ابتدای نشست دکتر حمیدی رئیس دانشگاه اراک ضمن تاکید بر همکاری مشترک بین دانشگا ها گفت: علی رغم مشکلات اقتصادی و مالی فراوانی که بر کشور و به ویژه بر دانشگاه ها حکم فرماست، بایستی از تمام ظرفیت ها و استعدادهای داخلی کشور و نیروی انسانی اعم از دانشجویان و اعضای هیأت علمی جهت بالا بردن کیفیت آموزش و پژوهش در دانشگاه ها که رسالت اصلی مراکز آموزش عالی می باشد، استفاده نمود.

دکتر حمیدی اظهار نمود: لزوم هدایت پایان نامه های تحصیلات تکمیلی به سمت نیازهای صنعت و جامعه از ضرورت های امروزی دانشگاه ها می باشد.

وی در ادامه توجه ویژه به فرهنگ، اخلاق و ارج نهادن به ارزش های والای انسانی، برخورد مناسب با نسل حوان و تکریم آنها به عنوان آینده سازان این مرز و بوم را از مهمترین اهداف دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی برشمرد و بر لزوم تعامل هرچه بیشتر بین دو دانشگاه  و استفاده از ظرفیت های موجود در پیشبرد اهداف آموزش عالی تأکید نمود.

در ادامه جلسه دکتر آشتیانی رئیس دانشگاه صنعتی اراک ضمن اعلام آمادگی دانشگاه صنعتی اراک برای شروع همکاری های گسترده با دانشگاه اراک، بر لزوم پرهیز از موازی کاری در فعالیت های دو دانشگاه، تشکیل کمیته های مشترک به منظور ایجاد بسترهای هم افزایی بین دو دانشگاه تأکید نمود.

رئیس دانشگاه صنعتی اراک گفت:دانشگاه صنعتی اراک گام های بزرگی در حوزه تحقیقات صنعتی و پژوهش انجام داده است و آماده در اختیار گذاشتن این تجربیات به دانشگاه اراک می باشد.

در پایان نشست بر تشکیل کمیته های مشترک از اعضای هیأت علمی دو دانشگاه به منظور ارتقاء همکاری های دوجانبه در حوزه های پژوهش، فناوری ، ارتباط با صنعت ، دانشجویی و فرهنگی  تاکید شد.

1398/4/10