زمین چمن مصنوعی دانشگاه صنعتی اراک در مساحت 25 در 44 متر مربع با هزینه ای بالغ بر 300 میلیون تومان روز چهارشنبه 6 شهریورماه1398 افتتاح و مورد بهره برداری قرار گرفت.

مدیرکل تربیت بدنی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم گفت: ورزش دانشگاه ها باید بسیار فعالتر از آنچه امروز هست باشد.

به گزارش روابط عمومی به نقل از ایسنا، محمد حسین علیزاده در حاشیه بهره برداری از زمین چمن مصنوعی دانشگاه صنعتی اراک ، گفت:در سال 98 تلاش می کنیم که سرانه مشارکت دانشجویان را در فعالیت های ورزشی بالا ببریم.

وی اظهار کرد: در سال گذشته 31 پروژه ورزشی را آغاز کرده ایم که تقریبا تا پایان مهر ماه کامل می شوند و در حال حاضر 23 پروژه از این تعداد انجام شده است. همچنین در سال 98 قرار است 25 پروژه اجرایی شود. هر پروژه چمن مصنوعی حدود 400 میلیون تومان برای ما هزینه در بردارد که 40 درصد این هزینه ها را دانشگاه ها مشارکت می کنند و مابقی را سازمان امور دانشجویان و صندوق رفاه دانشجویان تامین می کنند و امیدواریم این همکاری ادامه داشته باشد.

وی با بیان اینکه برنامه های ورزشی در محیط دانشگاه همیشه هدفمند انجام می شود، گفت: همواره المپیاد همگانی و المپیاد ورزش قهرمانی را بصورت یکسال در میان برگزار می کنیم. امسال دانشجویان در المپیاد ورزشی قهرمانی که در دانشگاه گیلان برگزار می شود در  18 رشته فعالیت خواهند کرد و انتظار ما این است که بالغ  بر 200 هزار دانشجو را به صحنه ورزش در محیط دانشگاه بیاوریم. در این قسمت دانشگاه های پیام نور، علمی کاربردی و فنی حرفه ای و فرهنگیان هم به جمع رقابت های ورزشی ما خواهند آمد تا بتوانیم یک فعالیت پر نشاط داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه ورزش دانشگاه ها باید بسیار فعالتر از آنچه امروز هست باشد گفت: ظرفیت های خوبی در دانشگاه ها داریم و تلاش بر این است که دانشجویان را از محیط خوابگاهی به سمت زمین های ورزشی و محیط های ورزشی بیاوریم.

وی با بیان اینکه امکانات خوبی به لحاظ ورزشی در دانشگاه ها داریم ولی این امکانات با ظرفیت مطلوب استفاده نمی شود، گفت: دانشجویان مسئله درس و مشغله های خود را بعنوان دلیل عدم استقبال از ورزش در دانشگاه ها عنوان می کنند و ما امیدواریم بتوانیم با ایجاد یک محیط پر تنوع دانشجویان را از محیط مجازی به محیط ورزشی جذب کنیم.

وی در خصوص ظرفیت های ورزشی دانشگاه صنعتی اراک گفت: این دانشگاه قدم های بسیار خوبی را در زمینه تندرستی دانشجویان در حوزه ورزش برداشته و در جلسه امروز نیز قرار شد پروژه های دیگر هم با کمک سازمان در این دانشگاه به انجام برسد و دانشجو ها بتونند از امکانات استاندارد و مناسب برخوردار شوند.