همزمان با  هفته دولت مراسم روز کارمند با حضور رییس دانشگاه، معاونین و جمعی از کارکنان روز سه شنبه 98/6/5 در سالن جلسات قائم مقام دانشگاه برگزار شد.

دکتر یوسفی راد؛ معاون اداری و مالی دانشگاه، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان "رجایی و باهنر"، با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در خصوص شهیدان دولت بعنوان عنصر فراموش نشدنی در تاریخ دولت و انقلاب اسلامی گفت: با توجه به محیط علمی و فرهنگی دانشگاه بیشترین مدیرانی که در کشور پرورش می یابند از بدنه آموزش عالی می باشند و همین نیرو ها سبب رشد و توسعه سازمان ها می شوند.

درادامه، دکتر رضائی آشتیانی، سرپرست دانشگاه، با بیان اینکه رفتارهای نیک هر فرد تنها اثریست که از فرد باقی می ماند، افزود: خلوص نیت در سایه رعایت ضوابط و قوانین لازمه کار برای شخص است و ابراز امیدواری کرد رفتار و کردار خالصانه در جامعه  دانشگاهی همواره حاکم باشد.

دکتر رضائی آشتیانی نیروی انسانی را قوه محرکه هر سازمان برشمرد و گفت: نیروی انسانی متخصص و متعهد در تعالی و پیشرفت سازمان تاثیر به سزایی دارد. وی به مسئله منافع سازمانی و انگیزه های الهی جهت فعالیت و خدمت رسانی در دانشگاه اشاره نمود و این دو را عامل توسعه و در مسیر ارتقاء دانشگاه دانست.

وی تعلیم و تربیت، نظم در امور، امانت داری و صداقت،ارتباطات خوب و روابط عمومی، وجدان و تعهد کاریو تکریم ارباب رجوع را از شاخص های مهم حوزه کارکنان دانست و گفت: انجام امور در زمان و مکان خود و بر طبق برنامه بسیار ارزشمند است و می تواند مسیر توسعه و تعالی را با تکیه بر هیمن مفاهیم طی نمود تا اهداف عالیه سازمان محقق شود.

در پایان این مراسم از کارمندان نمونه دانشگاه آقایان وفائی نژاد، میلادی و فرخی با اهداء لوح و هدیه تقدیر بعمل آمد.