دکتر حمیدرضا رضائی آشتیانی، رئیس محترم دانشگاه صنعتی اراک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید پیام تبریکی خطاب به دانشجویان و جامعه دانشگاهی صادر کرد. به گزارش روابط عمومی، متن کامل این پیام بدین شرح است :

«ن. والقلم و ما یسطرون»

تقارن آغاز سال تحصیلی جدید و فصلی تازه برای نظام آموزش عالی کشور با مکتب درس آموز و سرشار از آموزه‌های تعالی‌ بخش عاشورایی و همزمانی آن با هفته دفاع مقدس، یادآور اهمیت فراگیری درس‌های آزادگی، انسانیت و شجاعت است.

بي شك توليد علم آميخته با ايمان و تربیت نیرو های کار آفرین از اصلي ترين رسالت های مجموعه دانشگاهي مي باشد و براي نيل به اين آرمان متعالي و ايجاد دانشگاه تمدن ساز مي بايست روحيه علم محوري توام با تدبیر، دانایی و امید بر جامعه مسلط شود و لازمه اين مهّم تلاش و كوشش شما عزيزان در دانشگاه و بسط افق هاي علمي كشور در جهت رفع نیازهای جامعه مي باشد.

اینجانب ضمن عرض خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید، آغار سال تحصیلی 99-98 را به جامعه دانشگاهی و دانشجویان عزیز دانشگاه صنعتی اراک، صمیمانه تبریک عرض می نمایم و  اميدوارم در طول سال تحصيلي پيش رو، دانشجويان عزيز با تكيه بر توانمندي ها و استعدادهاي خود و با استفاده از ظرفيت هاي علمي و پژوهشي دانشگاه، همراه با اساتيد، مديران، كارشناسان و كاركنان دانشگاه در محيطي پر نشاط به فعاليت علمي پرداخته و با برنامه ریزی مناسب از تمامی ظرفیت‌ها جهت ارتقاء توان علمی و دستیابی به قله‌های پیشرفت و ترقی و نقش آفرینی در گام دوم انقلاب اسلامی به عنوان مطالبه رهبر معظم انقلاب نهایت استفاده را نمایید.

از درگاه خداوند سبحان برای تمامی عزیزان ، عزت ،  سربلندی ، موفقیت و بهروزی را آرزومندم.