نشست هم اندیشی هیات رئیسه دانشگاه و اعضاء هیات علمی یک شنبه 7 مهرماه در سالن جلسات دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای این نشست حجت الاسلام و المسلمین ظرافت با اشاره به تقارن سال تحصیلی جدید و ایام سوگواری ابا عبدالله الحسین(ع) به بررسی رابطه دیالکتیکی فرهنگ و دین پرداخت.

مسئول نهاد نماندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: در عصر حاضر می بایست  با شناخت ذائقه مردم در حوزه فرهنگ و تداوم و همراهی آن با قرآن و اهل بیت(ع) به سوی تعالی رفت. وی با اشاره به فرهنگ عاشورایی و تداوم این مهم در زندگی مردم و گستردگی نهضت امام حسین(ع)، این مهم را عامل تغییر و تحول در سبک زندگی و نگاه مردم و ناشی از هویت دینی افراد و بنیان فکری آنان دانست.

در ادامه دکتر رضائی آشتیانی ضمن تبریک سال تحصیلی جدید و  حضور اعضاء هیات علمی جوان ابراز امیدواری کرد تا در سال جاری  شاهد رشد و توسعه حوزه های آموزشی و پژوهشی دانشگاه باشیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اراک شرایط کنونی کشور را وضعیتی بی نظیر دانشت و اظهار کرد: دشمن با استفاده از جنگ اقتصادی تلاش دارد تا با نشانه گرفتن اتحاد ملت ایران، شرایط را بحرانی نماید، ولی با اتحاد مردم و با تکیه بر منابع داخلی می توان بر مشکلات فائق آمد.

دکتر رضائی آشتیانی با تاکید بر مدیریت هزینه و درآمد گفت: ضمن صرفه جویی در حوزه های مختلف می بایست با افزایش درآمد های اختصاصی دانشگاه شرایط کنونی را سپری نمود.

رئیس دانشگاه صنعتی اراک با بیان دانشگاه بدون برنامه به نتیجه نخواهد رسید اظهار کرد: يكي از مهمتـرين فعـاليت ها در زنـدگي اجتمـاعي امروز مـديريت است كه به كمك اين فعاليت مي توان از طـريق اصولي و با تـوجه به منـابع و امكانـات موجود به نحو احسن به اهـداف سازمان دست يافت. براي رسيدن به اين چنين اهـدافي مديران فرايندي را دنبال مي كنند كه شامل اجزايي همچون برنامه ريزي، سازماندهي، نظارت وكنترل و هدايت و تصميم گيري است و سازمـانهايي كه برنـامه ريزي رسمي و مدوني دارند نسبت به ديگر سـازمان ها در طي دورة زماني معلوم بهـتر برنامه هاي خود را به اجـرا در مي آورند.

لازم به ذکر است طی این نشست معاونین و مدیران دانشگاه به ارائه گزارش عملکرد  و برنامه های پیش رو در آستانه سال تحصیلی جدید پرداختند.