مراسم استقبال از نو دانشجویان دانشگاه صنعتی اراک سه شنبه 9 مهرماه در سالن همایش پروین اعتصامی  برگزار شد.

رئیس دانشگاه صنعتی اراک در این مراسم با گرامیداشت ماه محرم و هفته دفاع مقدس اظهار امیدواری کرد: دانشجویان با تأسی از رشادت ها و ایثارگری های حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و شهدا بتوانند در راه ترویج علم و دانش، پیشرو و افتخارآفرین باشند.

دکتر رضائی آشتیانی ورود دانشجویان جدید را به دانشگاه صنعتی تبریک گفت و افزود: دانشگاه تمام تلاشش این است که فرصت های مناسبی برای شما دانشجویان فراهم کند تا با تلاش و کوشش شما دانشجویان که آینده سازان کشور هستید بتوان جایگاه دانشگاه را در زمینه های مختلف ارتقاء و توسعه بخشید

وی تغییر در سبک مطالعه، شخصی شدن دروس، اختیارات دوره دانشجوئی، تغیر ماهیت در نوع آموزش و حرکت از آموزش به پژوهش را از دیگر تحولات دوره دانشجویی برشمرد.

دکتر رضائی آشتیانی با توجه به اینکه دانشگاه ها به عنوان یک نهاد مدرن از بدو شکل‌گیری در دنیا سیر تحولی را دنبال و نسل های مختلف را تجربه کره اند، اظهار امیدواری کرد: دانشجویان همزمان مجموعه‌ای از دانش، مدیریت دانش و مدیریت کارآفرینی را فرا گیرند تا بتوانند در زمینه صنعت شروع به فعالیت کنند و البته در کنار این موارد، دانشگاه می بایست دانشگاه فرهنگی باشد چرا که دانشگاه با بنیان های فرهنگی عمیق می تواند نقش کلیدی در تحرک موتور توسعه اقتصادی کشور و حل مشکلات داشته باشد.

رئیس دانشگاه صنعتی اراک داشتن هدف و برنامه را یکی از نکات مهم برای دوره دانشجویی عنوان کرد و افزود: هدف اصلی  شما دانشجویان باید خدمت به جامعه و کشور باشد و در کنار تحصیل علم حتما مهارت آموزی را فرا گیرید.

دکتر رضائی آشتیانی با با تاکید بر ضرورت تحصیل، تهذیب و ورزش به عنوان سه محور اساسی رشد جوانان اظهار داشت: در خصوص تحصیل و تهذیب باید توجه داشت که این دو مقوله اساسا از یکدیگر جدا نیستند، بلکه به هم آمیخته اند و توام با آموزش باید به تهذیب نفس نیز پرداخت و در این میان با اهتمام جدی تر، دانشجویان در بحث ورزش فضا هم وارد شوند چرا که ورزش که قطعا موجب نشاط و پویایی در بحث آموزش را نیز فراهم می سازد.

وی با بیان اینکه زمان دانشجویی بسیار کوتاه و زود گذر است از دانشجویان خواست تا قدر این فرصت ها را به خوبی بدانند و از آن به نحو احسن استفاده کنند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اراک نیز در این آیین با عرض تسلیت به مناسبت سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) و گرامی داشت هفته دفاع مقدس ورود دانشجویان جدید به این دانشگاه را تبریک گفت و به دانشجویان توصیه کرد تا قدر فرصت جوانی خود را بدانند تا بتوانند به عمق علم دست یابید.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اراک افزود: انسانهای عالم از دانش بسیاری برخوردار هستند به گونه ای که ممکن است هیچ کس نتواند با علم آنها برابری کند اما این علم نمی تواند ضمانتی برای خوب بودن آنها باشد چراکه در طول تاریخ افراد بسیار زیادی بوده اند که با وجود علم زیاد از منفور ترین انسانها نه در زمان خود بلکه در تمام عصرها بوده اند. علم شاید دانش انسان را زیاد کند اما آنچه که موجب می شود انسان از این علم در مسیر درست استفاده کند عقل اوست.

حجت الاسلام ظرافت تعهد و پایبندی را از دیگر موارد لازم دانشجویان عنوان کرد و افزود: خوشبختانه دانشگاه صنعتی اراک با دارابودن پتانسیل های اعضای هیات علمی و امکانات آزمایشگاهی و کارگاهی از دانشگاه های خوب کشور است که باید قدر بدانید و با تلاش و خوب درس خواندن سعی نمایید برای خانواده و کشور افتخارآفرین باشید.

سخنرانی معاونین آموزشی، دانشجویی و فرهنگی و راوی دفاع مقدس و  اجرای برنامه های فرهنگی، از دیگر  بخش های این مراسم بود.