در آیین معرفی و تجلیل از پژوهشگران برتر هفته پژوهش استان مرکزی اعضای هیات علمی دانشگاه صنعتی اراک خوش درخشیدند و از آنان تجلیل بعمل آمد.

در این آیین که با حضور استاندار استان مرکزی در دانشگاه اراک برگزار گردید، دکتر  داود قنبری عضو هیات علمی گروه علوم پایه به عنوان پژوهشگر برتر استان در حوزه علوم پایه، دکترهادی فتاحی پژوهشگر برترفنی مهندسی و دکتر مصطفی یوسفی راد عضو هیات علمی دانشکده مهندسی علوم زمین به عنوان فناوربرتر مورد تقدیر قرار گرفتند.
در این مراسم از ۷۰ پژوهشگر برتر استان در بخش پژوهشگران برتر در حوزه های فنی مهندسی، علوم پایه، علوم انسانی، هنر و ورزش، دانشجویی، مجلات علمی پژوهشی برتر، واحد تحقیق و توسعه برتر، شرکت های دانش بنیان برتر، ایده های برتر پژوهشگران جوان، کارشناسان برتر دستگاه های اجرایی و طرح پژوهشی ارتباط با صنعت برتر تقدیر به عمل آمد.

در ضمن عنوان  طرح پژوهشی برتر بصورت مشترک به آقایان  دکتر عبدالمطلب حاجتی ،دکترفریدون قدیمی ودکترمصطفی یوسفی راد اعضای هیات علمی دانشکده علوم زمین  دانشگاه صنعتی اراک تعلق گرفت.