حضور ریاست دانشگاه صنعتی اراک و هیات همراه در اداره کل محیط زیست استان مرکزی
به مناسبت گرامیداشت هفته محیط زیست، نشست مشترکی بین دکتر رضایی آشتیانی ریاست دانشگاه و دکتر میرزایی مدیر کل حفاظت محیط زیست استان مرکزی روز سه شنبه ۲۰خرداد۱۳۹۹ در محل سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد.

نشست آشتیانی با محیط زیست 20-3-99 (7).jpeg

در ابتدای این نشست دکتر میرزایی ضمن خیر مقدم و ابراز خرسندی از برگزاری جلسه مشترک، این امر را فرصتی مغتنم برای گسترش همکاری‌ها با دانشگاه صنعتی اراک برشمرد و ابراز امیدواری کرد که تعاملات میان محیط زیست استان و دانشگاه بیشتر و عمیق‌تر گردد.
مدیرکل محیط زیست استان با تشریح کمبود دانش فنی برای تولید سیستم های پایش و کنترل آلودگی های محیط زیست را، یکی از اصلی ترین دغدغه های محیط زیستی استان معرفی کرد. وی در ادامه با معرفی صندوق ملی محیط زیست به عنوان محلی برای تعریف مشکلات محیط زیستی همچنین راهکارهای مهندسی، به بیان چالش های سازمان محیط زیست استان پرداخت.

دکتر رضایی آشتیانی با تبریک هفته محیط زیست اظهار داشت دانشگاه صنعتی در سالهای اخیر علاوه بر دغدغه های مسائل جاری دانشگاه، نگاه جدی به ارتباط موثر با جامعه به ویژه در ارتباط با صنعت سبز و توسعه پایدار داشته است که یکی از مهمترین جنبه های آن مسائل محیط زیستی استان است.
دکتر آشتیانی با اشاره به اختصاص بودجه قابل توجه کشورهای صنعتی دنیا به تحقیقات کاربردی، ابراز امیدواری کرد با تحقق این مهم در داخل کشور، دانشگاه می تواند با هدف حل مشکلات جامعه، نیروهایی تربیت کند که در آینده توانایی تصمیم گیری در مورد چالشهای جامعه و ایجاد راهکار برای مسائل مختلف جامعه را داشته باشند.
ایشان افزود در این راستا، دانشگاه صنعتی به صورت هدفمند به منظور کمک به ارتقای خدمات اجتماعی و توسعه پایدار اقدام به راه اندازی رشته مهندسی عمران–محیط زیست و مهندسی معدن-محیط زیست همچنین جذب اعضای هیأت علمی توانمند در این رشته ها نموده است.

دکتر آشتیانی با اشاره به واگذاری گروه کاری پژوهش استان به دانشگاه صنعتی اراک بیان داشت؛ ایجاد ارتباط موثر و متقابل، نیازمند تجهیز مراکز تحقیقاتی است که بدون کمک صنایع و سازمان محیط زیست امکان پذیر نخواهد بود و از طرفی خیلی از صنایع نیز نیازمند ارتقاء تکنولوژی هستند که این امر مهم می بایست به کمک دانشگاه صورت پذیرد.
در پایان جلسه، مقرر گردید تفاهم نامه ای برای همکاری های بیشتر در راستای موضوعات مطرح شده در جلسه بین دانشگاه صنعتی اراک و سازمان محیط زیست منعقد و بازدیدی از مجموعه آزمایشگاه های اداره محیط زیست استان انجام شود تا زمینه همکاری های بیشتر فراهم گردد.
در این نشست دکتر مهدی صفری معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر سلطانی معاون پژوهشی دانشکده علوم زمین، دکتر بزرگی از عضو هیات علمی دانشکده مکانیک و دکتر قنبری عضو هیأت علمی گروه علوم پایه حضور داشتند.