بازدید و نشست دو ساعته معاونت امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت استان مرکزی،ریاست سازمان نظام مهندسی معدن استان مرکزی و هیات همراه در معیت ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده علوم زمین روز یکشنبه ۱۸ خرداد ۹۹ در دانشگاه صنعتی اراک صورت پذیرفت.

نشست و بازدیدمعاون سازمان صمت و نظام مهندسی معدن استان18-3-1399 (3).jpg
در این دیدار و بازدید طرفین به بیان دیدگاه خود در خصوص فرآیند تصویب اساسنامه و آیین نامه اجرایی کلینیک معدن همچنین تهیه اپلیکیشن کلینیک به تبادل نظر پرداختند.
در این نشست ضمن بازدید از آزمایشگاه ها و مراکز تحقیقاتی دانشکده مهندسی علوم زمین بر لزوم هم افزایی و تجهیز آزمایشگاه های دانشکده به منظور پشتیبانی فنی فرآیند عارضه یابی و حل مشکلات معادن در چارچوب کلینیک معدن با همکاری تمامی ارکان ذی نفع در کلینیک معدن پرداخته شد.
مهندس غلامی رئیس سازمان نظام مهندسی معدن استان با بیان اینکه سالانه در حدود ۱۰۰۰۰ نمونه از معادن به منظور آنالیز و آزمایش به خارج از استان فرستاده می شود به ضرورت بومی سازی این فرآیند تاکید کردند.
دکتر فتاحی رئیس دانشکده با معرفی ساختار کلینیک معدن، فرصتها و زمینه های هم افزایی آن تاکید نمودند.

در پایان مقرر شد، نشست آتی شورای عالی معادن استان که با حضور معاون معدنی وزیر صمت، برگزار می شود، بر لزوم تقویت و توجه به کلینیک معدن تاکید گردد، همچنین لیستی از تجهیزات آزمایشگاهی مورد نیاز کلینیک تهیه و به جناب مهندس فروتن معاونت سازمان صمت استان جهت استماع نظر و پیگیری تقدیم شود.