جشن میلاد حضرت زهرا(س) و زادروز بنیانگذار کبیر انقلاب باحضور کارکنان و اساتید در سرسرای پروین اعتصامی دانشگاه روز یکشنبه 3بهمن 1400 همزمان با روز زن برگزار شد. این جشن به همت مدیریت  فرهنگی و اجتماعی باهدف افزایش همدلی و پاسداشت شعائر دینی در قالب سخنرانی، مولودی، طنز رادیویی و تردستی برنامه ریزی و اجرا شد.

دکتر آشتیانی ریاست دانشگاه در این مراسم به ابعاد نگاه فاطمی و علوی اشاره کردند و حضرت زهرا(س) را بهترین الگو برای زنان دنیا برشمردند.

حجت الاسلام ظرافت رئیس دفتر نهاد مستقر در دانشگاه با اشا ره به خصایص حضرت زهرا(س) به ابعاد چند وجهی فرزند رسول الله (ص) در شکل گیری نظام فکری فاطمی اشاره نمودند.

در ادامه برنامه های فرهنگی به مناسبت این روز با اجرای مجری نامدار اراکی وحید نواعتقاد به ارایه برنامه گروه های هنری پرداختند.