هوالعالم
أنا مدینة العلم وعلی بابها فمن أراد العلم فلیأته من بابه
من شهر علم هستم و علی دروازه آن؛ کسی که خواهان ورود به این شهر باشد باید از دروازه آن وارد شود
رسول خدا« صلی الله علیه وآله»
با سلام و درود
سپاس و ستایش کردگاری را سزاست که توفیق در بهار حضوری دیگراز هنگامـه وصل شما خوبان را نصیبمان گردانیـد. برپایی تمدن نوین انسانی ،تبلور همت والا و عزم راسخ شما فرهیختگان و بزرگانی است ،که با تلاش و پشتکار و در سایه تعلیم و تعلّم تحقق یافته است . دغدغه معلمان واقعی همیشه این است که شان و منزلت پیامبری را درک و پیوند انسان به هدف متعالی خلقت یعنی عبادت را برقرار سازند تا حیات بشر، بر مدار ارزش ها و کرامت انسانی بچرخد و شناخت خدا و مکتب و دین، همت اساسی آدمی باشد .
در این مسیر خطیر، بزرگانی گام نهاده اند که نامشان بر تارک زمان می درخشد. علامه شهید استاد مرتضی مطهری (رحمته الله) از همین طایفه مقدس است که معمار انقلاب اسلامی- که خود معلمی بزرگ است - همه آثارش را چراغ هدایت دانسته و بهره برداری از آنها را سفارش می کند.
بر خود واجب می دانم و فرصت را غنیمت می شمارم بعنوان عضو ی از خانواده بزرگ آموزش عالی در کسوت سرپرست دانشگاه صنعتی اراک تلاش های صادقانه و خستگی نا پذیر تمامی اساتید دانشگاه را ارج و قدر نهاده و آرزوی سلامتی و سربلندی شما پیشتازان عرصه دانایی و دانش را از خداوند متعال مسئلت نمایم. انشا الله