با حضور دکتر کامبیز هدایتی سرپرست معاونت آموزشی و پژوهشی و دکتر فربد ستوده مدیر پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اراک از تلاشهای علمی و پژوهشی دکتر داود قنبری شنبه 28 خرداد 1401 تجلیل بعمل آمد.

دکتر هدایتی با بیان این موضوع که تجلیل پیوسته از اعضای علمی دانشگاه جهت پاسداشت از زحمات و تلاش های این عزیزان یک سنت حسنه است، یادآوری نمودند؛ دکتر داود قنبری عضو علمی گروه علوم پایه عنوان پژوهشگر برتر استان مرکزی را در حوزه علوم پایه برای چهار دوره به خود اختصاص داده که این نشان از همت بالا و تلاشهای هدفمند ایشان در ارتقای جایگاه آموزش عالی استان و کشور است.

وی با اشاره به سابقه علمی و پژوهشی این استاد پژوهشگر بیان داشتند: دکتر قنبری بیش از ۲۰۰ مقاله علمی پژوهشی با ارجاعات بالای ۵۲۰۰ و کسب شاخص hindex بالای ۴۰ همچنین تعداد ۱۰۷ مقاله با شاخص i10index بیشترین تعداد ارجاعات  را در استان مرکزی به خود اختصاص دهد.

ایشان اشاره نمود شاخص های h-index و i10-index در بین اساتید دانشگاه های جامع و صنعتی استان مرکزی در انحصار ایشان است که همین امر سبب شده که در دوسال متمادی بتواند در بین دو درصد دانشمندان جهان قرار گیرد. شایان ذکر است دکتر داود قنبری علاوه بر مقالات ارزشمند در حوزه نانوشیمی، اختراعات و ابداعات گسترده ای در این حوزه دارند.

دکتر داود قنبری10 4 99