Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

به همت اداره روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه در پایان هفته دولت  با حضور اعضای هیأت رئیسه و یاوران علمی مراسم تقدیر و تجلیل از کارکنان در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه صنعتی اراک به مناسبت روز کارمند برپا شد.

در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات فراوان کلیه یاوران علمی دانشگاه در طول یک سال گذشته، از  آقایان عباس جیریایی، محمد عباسی، سید مهدی ابراهیمی، حسن رفیعی نیا و سرکار خانم کرامتی پور به عنوان کارمندان نمونه دانشگاه  تقدیر بعمل آمد .

دکتر گودرزی با تشکر از زحمات همه کارکنان دانشگاه بیان داشتند؛ با توجه به تلاش پیوسته و بی شاعبه همه یاوران علمی، انتخاب افراد بعنوان کارمند نمونه بسیار کار سخت و فرآیندی پیچیده می باشد و از دیدگاه هیات رئیسه دانشگاه همه عزیزانی که در این راه تلاش می کنند ، شاخص و برگزیده هستند.

وی با آرزوی توفیقات روزافزون بای همه کارکنان و خانواده های ارجمندف در پایان این مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدیه از یاوران علمی در قالب کارمند نمونه تقدیر و تشکر بعمل آورد.

در این مراسم کارکنان با اعضای هیات رئیسه دانشگاه به گفتگوی صمیمانه حول دیدگاه های صنفی و ستادی با یکدیگر پرداختند.

روز کارمند1401 1روز کارمند1401 2روز کارمند1401 3روز کارمند1401 4روز کارمند1401 5روز کارمند1401 6