Behestan50x50.png

سامانه آموزشی بهستان

دومین جلسه هیأت رئیسه مشترک دو دانشگاه صنعتی اراک و دانشگاه اراک در سال جاری در روز یکشنبه ۲۲ آبان ماه ۱۴۰۱ در تالار نشست های قائم مقام فراهانی دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد.
در این جلسه، درباره زمینه های همکاری های موثر بیشتر دو دانشگاه به ویژه در هفته پژوهش و فناوری پیش رو بحث و تبادل نظر شد و زمینه های هم افزایی جهت با شکوه تر برگزار نمودن این رویداد در استان مرکزی مورد بررسی قرار گرفت.

یکی دیگر از مباحث مطرح شده در این نشست بررسی ظرفیتهای دو دانشگاه جهت برپایی پانزدهمین المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان کشور در سال آتی به میزبانی شهر اراک بود که دو دانشگاه صنعتی اراک و دانشگاه اراک این رویداد بزرگ را در سال 1402 به صورت مشترک برگزار خواهند نمود. در این نشست تأکید شد که مدیران ارشد استانی می بایست این فرصت را متعلق به کل استان دانسته و در برگزاری باشکوه این رویداد مهم کشوری، این دو دانشگاه را یاری نمایند.

نشست هم اندیشی و هم افزایی هیأت رئیسه های1401 8 22 1

نشست هم اندیشی و هم افزایی هیأت رئیسه های1401 8 22 2

کانال رسمی دانشگاه صنعتی اراک در پیام رسان ایتا: